Installateur nodig in Boxtel?

Bent u niet op zoek naar een loodgieter, maar naar een installatiebedrijf? Ook dan kan De vakman u in Boxtel en omgeving van dienst zijn. Onze vakmannen zijn namelijk ook actief als installateur. Of het nu gaat om het installeren van een CV ketel, het plaatsen van dakwerk, het repareren van de airco of het leggen van vloerverwarming: op onze experts kunt u rekenen. Ervaar het zelf en schakel ons in!

Hoogwaardige service

Doordat wij zowel als loodgieter als installateur actief zijn, kunnen onze medewerkers rekenen op zeer afwisselende werkdagen. De ene dag verhelpen ze lekkages, de andere dag vervangen ze een CV. Wij hebben brede inzetbaarheid en allround kennis hoog in het vaandel staan. Klanten vinden het prettig dat ze niet verschillende bedrijven hoeven in te schakelen, maar steeds kunnen rekenen op hoogwaardige service van onze installateur. Ook voor u staan wij met plezier klaar. Hoe groot of klein de klus ook is, wij zorgen voor snelle en zorgvuldige service. En heeft u een spoedklus voor onze installateur of loodgieter? Dan staan wij zelfs 24 uur per dag paraat!

Meer weten over onze deskundige dienstverlening? Bel ons op 0800 - 44 45 020 (gratis), dan vertellen we u er alles over. In de regio Boxtel zijn wij uw ervaren installatiebedrijf!