Toilet plaatsen in Boxtel?

Uw wc loopt door? U wilt de wc pot vervangen? Of wilt u een nieuw toilet plaatsen? Voor alle wc werkzaamheden kunt u in Boxtel en omstreken De vakman inschakelen. Wij zijn een allround montagebedrijf met veel ervaring. Voor het monteren, onderhouden en repareren van toiletten kunt u op ons rekenen.

Staand of hangend toilet plaatsen

Vandaag de dag zijn er bijzonder veel mogelijkheden op het gebied van wc’s monteren. Wilt u een staand of hangend toilet plaatsen, en misschien ook nog een urinoir? Kiest u voor een vlak- of diepspoel? En wilt u misschien een felgekleurd exemplaar? Dit alles kunnen onze vakmannen voor u realiseren. Welke wc wensen u ook heeft: wij monteren het voor u.

Uw wc loopt door?

Niet alleen voor montagewerkzaamheden, maar ook voor onderhoud en reparatie kunt u onze hulp inroepen. Een niet goed functionerend toilet is bijzonder vervelend, en vereist een snelle oplossing. Voor spoedgevallen zijn wij daarom 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar. Hoe vroeg of laat u ons ook belt op 0800 - 44 45 020 (gratis), wij staan voor u klaar. Zo bent u verzekerd van een vlugge oplossing. Toilet plaatsen, onderhouden of repareren? In de regio Boxtel zijn wij uw betrouwbare specialist.